Проект «Разом живемо разом відпочиваємо» 2014 2016 « Громадська організація «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця»

Впродовж декади вчителі школи мали змогу відвідати 7 відкритих уроків на різних кафедрах та 2 заняття групи продовженого дня – в очному форматі та у форматі відеозапису. Відкриті заходи були підготовлені та проведені на високому науково-методичному рівні. З метою урізноманітнення форм подання інформації, навчальних завдань на уроці і як засіб моделювання та відтворення, використовувався комп’ютер усіма вчителями, що взяли участь у методичній декаді. Впродовж декади вчителі школи мали змогу відвідати 6 відкритих уроків на різних кафедрах. На уроках вчителями продемонстровано використання різних методів – як традиційних, так і інноваційних, задля підвищення ефективності і результативності уроку. Збагачення і поглиблення знань про рідний край здійснюється під час проведення занять з образотворчо-мистецької діяльності.

відпочиваємо з радістю методичні матеріали для проведення ігор

Діти спочатку займають будь-який стілець, потім тільки свій. Замість будиночка, можна влаштувати переносний навіс – ховатися від дощу. Під час прогулянки діти можуть збирати гриби та https://www.0512.com.ua/list/429957 ягоди». Під час гри вихователь стежить, щоб діти якнайдалі тікали від кубиків, не наштовхувалися один на одного, допомагали один одному знайти свій кубик, коли пролунає сигнал.

ПО-СПРАВЖНЬОМУ ЛЮБИМО В СОБІ ПЕДАГОГІВ!

Активізувати роботу щодо залучення учнів і педагогів до проведення науково-дослідницької роботи, удосконалення навичок дослідницької роботи. Забезпечити зростання фахової підготовки вчителів, вивчення та запровадження передового педагогічного досвіду, опанування педагогами інноваційних методик навчання та виховання. Проект передбачає спорудження ігрового та спортивного майданчиків з унікальною смугою перешкод для тренувань з орієнтації для людей з інвалідністю, в тому числі з нещодавно набутою інвалідністю в зоні АТО. Проведення інтегрованих заходів та спортивних змагань, розробку та видання інноваційних методичних рекомендацій «Особливості організації спортивно-оздоровчої роботи в ЗОШ для дітей з інвалідністю». Тож, шановні дорослі, згадайте про відповідальність за життя юних громадян нашої держа­ви і розкажіть хоча б найелементарніші правила безпечної поведінки у такому небезпечному світі.

  • Діти вибігають і танцюють або виконують різні рухи разом з вихователем.
  • » – пропонує вихователь і біжить до протилежного боку майданчика.
  • Підготовка та участь у психолого-педагогічному консиліумі (виступ на педраді, нараді при директору) з теми «Адаптація дітей початкового рівня навчання».
  • Місцевість, де знаходиться школа-інтернат, одна з наймальовничіших в Березівці.

Про звільнення учнів 4 класів від держав­ної підсумкової атестації. Про проведення навчальних екскурсій та навчальної практики. Про затвердження розкладу проведення державної підсумкової атестації учнів 4 класу. Про організацію роботи щодо боротьби з педикульозом. 1-4 березень Класні керівники 10 Розважальна програма «День без сміху-загублений день». Робота класного керівника по запобіганню пропусків занять учнями без поважних причин. Перевірки стану викладання предметів інваріантної складової робочого навчального плану.

Підвищення рівня педагогічної майстерності

Андрій Горкуша (МС України) – переможець та призер чемпіонатів України з з велоспорту серед юніорів. Активізація роботи по залученню спонсорських коштів. Ужгородський національний університет є одним із класичних університетів України, акредитованих за IV (вищим) рівнем акредитації (сертифікат серії РД – IV № ). Будь ласка, введіть літери, що подані на малюнку. Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter.

برچسب ها: بدون برچسب

دیدگاه ها بسته شده اند.